Despre noi

     Suntem o echipa ce are ca principal obiectiv promovarea de afaceri din domeniu horeca dar si a prestatorilor de servicii ce tin de ingrijire personala, rasfaturi de moment, activitati de petrecere a timpului liber pentru copii si adulti, toate acestea pentru realizarea sau mentinerea unui stil de viata sanatos.

   Misiunea noastra este de a face cunoscute afaceri, produse, magazine online de produse dar si evenimente ce ne ofera prilejul sa facem alegerea potrivita pentru o viata calitativa.

Lansarea pe piata a produselor fabricate sau comercializate a fost, este si va fi o carte deschisa consumatorilor! Utilizand o gama diversificata de modelele publicitare promovam produse pe aceasta platforma.

Daca ai un magazin online care ofera spre vanzare produse pentru sanatate sau frumusete, aici e locul potrivit deoarece publicitatea magazinelor online se bucura de avantajul urmaririi eficientei utilizarii acestui serviciu prin cele doua contoare ce afiseaza numarul de vizualizari a descrierii afacerii cat si numarul de accesare link. Vezi un model de prezentare magazin online facand click aici!Promovam evenimente de tipul: targuri vanzari produse, lansare de produs, desfasurare seminarii si conferinte  ,eveniment destinat serviciilor medicale, eveniment destinat serviciilor de infrumusetare, evenimente horeca, realizarea de activitati in aer liber pentru adulti si copii, evenimente corporate, team building.

Promovam utilizand modelele publicitare existente pe site dar si prin realizarea de articole de tip advertoriale, oricare din categoriile prezentate mai sus.

advertoriale

Daca doresti o oferta personalizata pentru publicitate pe aceasta platforma, completeaza formularul din pagina ,, Contact “ si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!