Noutăți

Beneficiile produselor nutritive Rain

Produsele Rain sunt produse nutritive lichide pe bază de semințe presate la rece ce conțin vitamine, minerale, antioxidanți, enzime, acizi grași esențiali omega 3,6 si 9 si fibre, aport de BCAA și Proteine.
Sunt 100% vegan, vegetarian, organic, fără OMG, fără lactate, fără gluten, fără conservanți artificiali, fără soia, fără îndulcitori chimici! Un plic conține 8990 – 10800 unități pe scala ORAC, echivalentul nutrițional a 8-10 porții de fructe, 8-10 porții de legume, 2-3 porții de acizi grași esențiali. Aceste produse au următoarele certificări: GMP, Halal, NSF, Brunswick Labs, WADA compliant și certificarea de aur în domeniul produselor nutritive – BSCG
Nutriția de la RAIN are aplicabilitate largă atât în PREVENȚIE sau MENȚINERE (performanță sportivă, energie, rezistență, refacere rapidă post antrenament) cât și în diferitele AFECȚIUNI, dintre care amintesc: afecțiuni autoimune și deficiente imunitare; afecțiuni dermatologice (acnee, cicatrici, arsuri, riduri); alergii; astm, cancer, chisturi, noduli, psoriazis; probleme articulare (inflamații); diabet tip 1 si 2; ficat încărcat; hipertensiune; trigliceride; colesterol; varice; autism; demență; parkinson; alzheimer; scleroză multiplă; infecții urinare (cistite); deficit de Glutațion; oboseală cronică; dificultăți de concentrare; depresie; anxietate; atacuri de panică; epilepsie; etc. Descoperă PRODUSELE și alege cu care începi produs seminte Cum putem intra în posesia acestui produs? Acest…

Citește mai mult

Horeca – o industrie ce face viața frumoasă

Nimic nu e mai frumos decât să ieși în oraș și să iei masa cu prietenii  ori familia sau de ce nu la o cafenea pentru a servi licoarea dimineților sau pentru a gusta din bunătățile ce ți le pot oferi multitudinea de locații ce fac parte din industria horeca. Această industrie ne face să gustăm în fiecare zi din micile plăceri pe care viața ni le oferă atunci când bineînțeles, bugetul  permite acest lucru. Anual mulți aleg să plece în concedii atât în țară cât și în străinătate, eliberându-se astfel de stresul zilnic sau pentru a uita de viața cotidiană. Hotelurile reprezintă principala atracție atunci când alegem să plecăm într-o destinație de vacanță, acestea oferind servicii de cazare, mâncare dar și relaxare de tip spa ceea ce face ca momentele petrecute în acea locație să fie cât mai plăcute. Un alt motiv pentru care alegem să mergem la hotel sunt delegațiile de serviciu sau nevoia de a ne deplasa în alte orașe pentru a rezolva probleme medicale sau de natură personale. Restaurantele, cafenelele, ceainăriile, oferă și acestea ca și hotelurile, clipe plăcute prin ambianța locației sau prin calitatea produselor oferite. Pentru o întâlnire cu un prieten sau pentru o

Citește mai mult

Retete pentru suflet

Daca v-ati intrebat vreodata cine este persoana coordonatoare a ideei ,,Retete Pentru Suflet”, ei bine va spun ca numele meu este Anca, sunt mama a doi copii minunati si odata cu venirea lor in viata mea a inceput si aceasta pasiune pentru nutritie, pentru a le aduce in fata acestora cele mai sanatoase preparate, deoarece sanatatea si bunastarea lor este cea mai importanta pentru mine. In acelasi timp imi doresc sa fiu o inspiratie pentru cei care imi citesc articolele si de aceea in fiecare zi incerc sa aduc retete sanatoase, bogate in vitamine, cat mai colorate si mai bogate in nutrienti.
Daca reusesc sa inspir cel putin o persoana intr-o zi, atunci tot efortul meu a meritat.
Te astept si pe tine sa-mi vizitezi pagina Retete Pentru Suflet pentru inspiratie si pentru sfaturi sanatoase.…

Citește mai mult

Centru activități

Școala Primară Colibri

Fiecare copil este unic și are propriul ritm de dezvoltare.
În instituția noastră urmărim aptitudinile și adaptăm pentru fiecare copil programul de bază astfel încât acesta să se dezvolte armonios și fericit.
Activitățile sportive și de dezvoltare motrică ajută copiii să-și controleze ținuta, respirația, ajută la reducerea apariției diabetului, obezității și bolilor de inimă.
Limbile străine dezvoltă vocabularul, îmbunătățesc capacitatea intelectuală și stimulează inteligența. Dezvoltă aptitudinile comunicaționale și sporesc încrederea în sine a copilului.
Activitățile artistico-plastice și studierea muzicii dezvoltă aptitudinile pentru artă și imaginație; oferă copilului posibilitatea de a se exprima liber, de a se delecta și de a-și câștiga respectul de sine realizând mici opere de artă pe care suntem siguri că părinții le vor aprecia.
Activitățile gospodărești îi învață pe copii deprinderile de bază, ordinea , curățenia, nutriția sănătoasă, alimentele benefice organismului și evitarea celor nocive.
Aici copiii observă, explorează, întreabă, comunică, decid, acționează.
Misiunea școlii este dezvoltarea personalității copilului în vederea integrării cu succes în învățământul primar și a adaptării optime în societate. Școala Primară Colibri își propune formarea copiilor astfel încât aceștia să fie prietenoși, inventivi, instruiți, dornici de cunoaștere . Spațiul de care dispunem este foarte generos, format din săli dotate cu echipamente moderne

Citește mai mult

Asociația Smiley Sport Club

Cu mai mult de 10 ani de experiență în organizarea de activități și evenimente outdoor, Asociația Smiley Sport Club oferă membrilor săi posibilitatea de a participa la o varietate de tabere și vacanțe active. Taberele și vacanțele la ski și snowboard desfășurate în zone de ski de top din Europa aduc pe pe fețele celor mici zâmbete și bucurie, iar părinților relaxarea binemeritată. Pe parcursul sezonului de vară, taberele de aventură și de leadership sunt destinate celor care doresc mai mult decât relaxare. Ele oferă o latură educativă și de dezvoltare celor care participă la programe, având la bază principii ale pedagogiei experiențiale și ale educației outdoor. Pentru mai multe informații despre activitățile noastre, accesați www.smileysportclub.ro

Citește mai mult

Blokx

Copilului tău îi place să se cațăre? Adu-l la Blokx!
Va învăța tehnici de coordonare, își va îmbunătăți dexteritatea, îsi va dezvolta capacitatea de a găsi soluții și va căpăta încredere în el.
Totul se desfășoară sub îndrumarea și supravegherea unui antrenor.…

Citește mai mult