Constanța

Centrul Troia

Un colț special în haosul cotidian !
Vă oferă :
Zonă saună tradițională finlandeză, masaje terapeutice & salină sare roz de Himalaya.
Scanare organism – ZYTO ( un produs revoluționar dezvoltat în SUA ) .
Prezentări produse bio/naturale & evenimente welness ! Parcare privată !
Portofoliu produse : 100% premium , bio \ naturale!
Ritualul casei : la final savurăm împreună o ceașcă cu ceai englezesc ! Mai multe informații găsiți accesând pagina de Facebook @centrul troia

Citește mai mult

Școala Primară Colibri

Fiecare copil este unic și are propriul ritm de dezvoltare.
În instituția noastră urmărim aptitudinile și adaptăm pentru fiecare copil programul de bază astfel încât acesta să se dezvolte armonios și fericit.
Activitățile sportive și de dezvoltare motrică ajută copiii să-și controleze ținuta, respirația, ajută la reducerea apariției diabetului, obezității și bolilor de inimă.
Limbile străine dezvoltă vocabularul, îmbunătățesc capacitatea intelectuală și stimulează inteligența. Dezvoltă aptitudinile comunicaționale și sporesc încrederea în sine a copilului.
Activitățile artistico-plastice și studierea muzicii dezvoltă aptitudinile pentru artă și imaginație; oferă copilului posibilitatea de a se exprima liber, de a se delecta și de a-și câștiga respectul de sine realizând mici opere de artă pe care suntem siguri că părinții le vor aprecia.
Activitățile gospodărești îi învață pe copii deprinderile de bază, ordinea , curățenia, nutriția sănătoasă, alimentele benefice organismului și evitarea celor nocive.
Aici copiii observă, explorează, întreabă, comunică, decid, acționează.
Misiunea școlii este dezvoltarea personalității copilului în vederea integrării cu succes în învățământul primar și a adaptării optime în societate. Școala Primară Colibri își propune formarea copiilor astfel încât aceștia să fie prietenoși, inventivi, instruiți, dornici de cunoaștere . Spațiul de care dispunem este foarte generos, format din săli dotate cu echipamente moderne

Citește mai mult

Grădinița Colibri

Deviza noastră:
“Mă joc, deci învăț!”
CENTRUL DE STUDII COLIBRI înființează și autorizează în anul 2010 Grădinița COLIBRI din dorința de a aduce un plus de valoare activității educaționale de tip preșcolar desfășurată în orașul nostru. Acreditarea grădiniței în anul 2014 a reprezentat un succes și o împlinire. Educația timpurie are un impact major asupra succesului școlar, putând influența chiar mai departe, succesul în viață. Tot ceea ce facem pentru copil la această vârstă fragedă își va pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a acestuia. De aceea, este foarte important pentru noi să oferim servicii educaționale de calitate. Ne susținem programul educațional cu o echipă de oameni dedicați și cu excelentă pregătire profesională.
Suntem diferiți atât prin intermediul programelor educaționale implementate în grădinița noastră (curriculare , extracurriculare și opționale), cât și prin grija și atenția deosebită acordată evoluției individuale a fiecărui copil, astfel încât acesta să reușească cu ajutorul nostru să-și descopere adevăratele aptitudini și să-și dezvolte propria personalitate fiind susținut de profesioniști (psiho-pedagog, educatoare, invățătoare, profesori, logoped, medic etc).

Calitatea serviciilor noastre ne recomandă!
Situați într-o zonă liniștită și centrală a orașului Constanța, beneficiem de un sediu nou și spațios, dotări de ultimă generație și teren de joacă în aer

Citește mai mult

Wegokite

Locatia pasionatilor de kitesurf, stand-up paddleboarding si surf. Cursuri cu instructori acreditati, beach volei si alte activitati fun! Plaja3 papuci…

Citește mai mult