SOUL RED

ANTIOXIDANT – 13.466 unitati pe scala ORAC potential antioxidant;

ANTIINFLAMATOR – reduce procesele inflamatorii din corp cu 80%;

ANTIIMBATRANIRE – incetineste procesele de imbatranire cu 80%.

Soul Red mai concentrat decat Soul!


Produsele Rain sunt produse nutritive lichide pe baza de seminte presate la rece ce contin vitamine, minerale, antioxidanti, enzime, acizi grasi esentiali omega 3, 6 si 9 si fibre, aport de BCAA si Proteine.

Sunt 100% vegan, vegetarian, organic, fara OMG, fara lactate, fara gluten, fara conservanti artificiali, fara soia, fara indulcitori chimici!

Un plic contine 8990 – 10800 unitati pe scala ORAC, echivalentul nutritional a:

– 8-10 portii de fructe;

– 8-10 portii de legume;

– 2-3 portii de acizi grasi esentiali.

Nutritia de la RAIN are aplicabilitate larga atat in PREVENTIE sau MENTINERE (performanta sportiva, energie, rezistenta, refacere rapida post antrenament) cat si in diferitele AFECTIUNI.

Cum putem intra în posesia acestui produs?

Acest produs este fabricat În U.S.A. și se achiziționează direct de pe site-ul producătorului facând click aici www.rainintl.com/rainro.

Livrarea în România se face din depozitul aflat la Budapesta în 3-4 zile lucrătoare, prin curier, la adresa menționată în comandă, cu plata online sau ramburs !

Dacă dorești să afli mai multe despre acest produs, sau dorești suport tehnic în comandarea lui direct pe site-ul producătorului, scrieți-ne la adresa: [email protected] sau folosiți formularul din pagina ,,Contact”.

Înapoi la pagina anterioară